2021. május 22., szombat

Gyereknap

 A tavalyi évben teljesen elmaradtak a gyermeknapi rendezvények. Idén ez már nem történhet meg! 

Tavaly online , élőbne vagy videó formájában. youtube-on lehetett a gyerekeknek koncerteket hallgatni. Mi is csináltunk egy kis videót nekik...de az mégsem olyan, mint mikor mindenki együtt játszik és a kezükbe adjuk a színes játékokat, eszközöket. Idén rengeteg helyen találkozhattok velünk. DE május utolsó vasárnapján 3 helyen is játszhattok a RépaRetekMogyoróval!

11-kor Nagykállón

14:15-kor Szentmártonkátán a Tölgyes fogadónál

16:45-től Balassagyarmaton a művelődési háznál

Mi a célunk gyermeknapon? Élményt szerezni a gyerkőcöknek. Együtt játszani! Kiadni minden feszültséget,ami felgyűlt bennük az elmúlt időszak alatt. És fejleszteni, mozgásban, figyelemben, hallásban és ezek összehangolásában. Észrevétlenül tanulnak meg egyszerre ritmusra lépni, az eszközöket irányítottan használni, és figyelni . Egyszerűen hangozhat, de mi anyukák tudjuk nem mindig egyszerű a gyerkőc figyelmét lekötni. Nos, tegyetek egy próbát, mert érdemes. És a szülők sem unatkoznak műsoraink alatt, hiszen változatos zenei stílusokban, ritmusos, vidám, figyelemfelkeltő, érdekes dalszövegekkel igyekszünk nem mindennapivá varázsolni azt a 45 percet,amit velünk tölthettek. 


Hónapokon keresztül csak ültem a babérjaimon, arra gondolva lesz-e még úgy,mint régen. És igen, ha csak egy ideig is, az sem baj, mert tudom és látom milyen élménnyel és boldogsággal töltö el a gyerkőcöket, hogy megcsinálta, hogy a felnőttek vele játszottak, hogy ez nehéz volt, de nagyon jó volt, hogy "ez volt élete legjobb műsora" ;-)

Egyszóval anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák! Használjátok ki a lehetőséget, hiszen ezek a programok ingyenesek és roppant vidámak.

Sok-sok pom-ponnal, csörgővel, labdával és meglepetéssel készülünk minden egyes műsorunkra, és mindig ugyanolyan elánnal éljük át a műsorokat, mert mindig egy kicsit más, és ez a gyerek miatt van.

Menjetek el a legközelebb lévő gyereknapi programra és adjatok élményt a kisgyerekeknek, nagy gyerekeknek, mert vigyáznunk kell rájuk. Tanítgatnunk és terelgetnünk kell őket , MERT MEGÉRDEMLIK A CSEPPECSKÉK! <3




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tavaszodik

 A farsangolás nagyon jól sikerült, mindenhol nagyon jó bulik voltak, hihetetlenül ügyesek voltak a gyerekek. ÉS megmutattuk, hogy lehet ját...