2021. május 21., péntek

Elkezdődött!

 Végre játszhatunk a gyerekekkel. Mik a tapasztatlatok? 

Hihetetlen módon ki vannak éhezve a gyerkőcök , mindenre figyelnek és nagyon könnyű velük most játszani. Hihetetlen öröm csillog a szemükben és roppant hálásak, és közlékenyek.

Szinte minden műsor után jött egy-két gyerkőc, hogy ez volt a világ és az élete legjobb dolga vagy műsora....stb. Szinte kicsattan a boldogságtól. Na ez valami! Megmeri mondani egy vadidegennek és teljesen őszinte. 

Személyes tapasztatalat, hogy sokkal fogékonyabbak, sokkal kezelhetőbbek, sokkal érzékenyebbek lettek . Igaz még csak egy hét telt el. Az is lehet, már én voltam teljesen kicsavarva és ők töltenek fel. Vagy fordítva?

Ami fontos, hogy a jövő bennük rejlik, és nem mindegy hogyan fordulunk hozzájuk. Szerencsések vagyunk, mert az ország legjobb óvodáit és óvónénijeit ismerhettük, ismerhetjük meg. Csupa szív óvónénik és szuper közösségek. Így nem nehéz velük együtt egy fantasztikus műsort csinálni. Aki nem ismeri a műsorunkat, az azt gondolná betanítjuk a gyerekeket, de ez nem így van. Csak ismerni kell a kulcsot, hogy mi nyitja és tartja fenn a lelkesedésüket és a figyelmüket.

Nekem könnyű, hiszen ők segítettek nekem, hogy megtanuljam hogyan kell terelgetni és beszélgetni velük. Hogy mi az igényük és nekik milyen dalokra, játékokra van szükségük. Tündériek voltak az elmúlt hét óvodásai. Hamarosan újra indulunk. Addig is! A hétvégén sorsoljuk a cd-ket a Fb-os játékunkra!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tavaszodik

 A farsangolás nagyon jól sikerült, mindenhol nagyon jó bulik voltak, hihetetlenül ügyesek voltak a gyerekek. ÉS megmutattuk, hogy lehet ját...