2024. január 3., szerda

Új év- Új kihívások-Új lehetőségek...új dalok és videók

 Gyorsan véget ért a tavalyi év...vagy csak én érzem így? Még alig kezdtünk bele a januárba, már a farsangi dalokon jár az eszem... Persze nagyon jó visszagondolni az elmúlt évre. Rengeteg helyen jártunk, sok-sok gyerkőccel játszottunk, visszatértünk régi kedves ismerősökhöz és sok új , szívünknek kedves emberrel, óvónénivel, szervezővel találkoztunk és ismerkedtünk meg. Elég aktív évet éltünk meg, sok új dallal, videóval...sikerült teljesítenünk az elvárásokat, így idén újabb feladatok elé nézünk. Neeem! Nem hagyjuk abba, hiszen sokan várnak ránk mindenhol. 

Dicsekedhetek egy kicsit? Popódalunk csak úgy dübörög, hiszen már 3 Millió megtekintés felett jár és idén terveink vannak vele! Hamarosan kiderül.

Még lógunk egy játékkal, amit ígértünk, ha elérjük a 10e feliratkozót a Youtube csatornánkon, amit hamarosan be meg is tartunk, de olyan sűrűre sikeredett az év vége, hogy csak fogtuk a fejünket el ne hagyjuk 😄

Minden perce varázslatos volt, még a nehézségekkel is. Volt egy nap, mikor akkora hó esett le tavaly farsangkor, hogy nem tudtunk kijutni a kis faluból és le kellett mondanunk a következő helyszínt, mert ott ragadtunk jó pár órára a faluban....és volt olyan is, hogy az autópályán pillanatokon múlt, hogy mi is csattanunk az előttünk balesetezőkbe,de hála a figyelem és a gondviselés mellettünk állt. Volt olyan, mikor a lejátszónk úgy érezte most szeszélyeskedhet, de aztán csak összekapta magát....szóval voltak rázós élethelyzetek is, de mindent összevéve jó kis év volt.

Még csak pár napja kezdődött el az új év. Új év, ami sok új lehetőséget és teendőt rejt magába.

Már nagyon izgulok a farsang miatt. Idén is lesz újdonság nem csak dalokban, de kiegészítőkben és egyebekben is, a gyerekek nagy örömére!

Még vannak szabad helyeink...nem sok, de aki szeretne minket, biztosan találunk egy jó megoldást! A pihenésnek vége, kezdődik a háttér munka,amit senki sem lát, mégis szerves része a dolgoknak. Igyekszünk maximálisan felkészülni, hogy a lehető legjobb farsangi buli hangulatot vigyük el mindenkihez!

Addig is ide kattintva eléritek csatornáinkat!

TikTok csatornánk

Youtube csatornánk

Spotify

www.reparetekmogyoro.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tavaszodik

 A farsangolás nagyon jól sikerült, mindenhol nagyon jó bulik voltak, hihetetlenül ügyesek voltak a gyerekek. ÉS megmutattuk, hogy lehet ját...